TANHUANPÄÄN MÖKKI

Mökki

Tilan omistuksessa on vuonna 2008 rakennettu, jykevä pyöröhirsimökki pienen, rauhallisen järven rannalla. Pihamaa on osin sepelipintainen, osin metsäinen. Omistajan tilalla on mönkijärata sekä suolahuoneita ja infrapunasaunoja.

Mökissä on tupakeittiö, varaava takka, kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on kaksi vuodetta, makuuparvi, jossa on kaksi vuodetta ja vuodesohva, eteinen ja avokuisti. Mökissä on myös sauna, jossa on lattialämmitys, pesuhuone, jossa on kaksi suihkua sekä pukuhuone.

Mökki sijaitsee Helsingistä 100 km pohjoiseen. Valkealammi 40 m (pituus 300 m, leveys 150 m), syvä, hiekoitettu mutapohja, oma vene.

Varustus

Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, lattialämmitys, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, kaksi wc:tä, mikroaaltouuni, tv, cd-soitin, dvd, astianpesukone, vaatteiden kuivauskaappi ja siirrettävä ulkogrilli.

Etäisyydet

Tervakosken Puuhamaahan 15 km, useita golfkenttiä noin 40 km:n etäisyydellä, Hämeenlinnan ja Aulangon nähtävyydet noin 40 km. Kalpalinnan hiihtokeskus noin 25 km. Riihimäki 25 km, lentokenttä 90 km.

Ota yhteyttä varauksen merkeissä!