YRITYSTAPAHTUMAT

Tanhuanpään tila tarjoaa mieleenpainuvat ja monipuoliset puitteet yrityksesi tilaisuuden järjestämiseen, oli kyseessä sitten henkilökunnan tyky- ja virkistyspäivät tai koulutuspäivä, yhteistyökumppaneillesi järjestetyt yritysjuhlat tai vaikka pikkujoulut.

Hoidamme yritystapahtumat puolestasi.

 

TallennaTallenna

Tyky- ja virkistyspäivä

Järjestämme yrityksesi tyky- ja virkistyspäivät kokonaisuudessaan, ainoaksi tehtäväksenne jää nauttia päivästä ja ohjelmasta. Tarjoamme käyttöönne kattavan valikoiman erilaisia aktiviteetteja, joista voitte valita yrityksellenne mieleiset.

TallennaTallenna

Koulutuspäivät

Onko yrityksesi suunnittelemassa koulutuspäiviä? Tilamme on käytössäsi. Meillä on erinomaiset puitteet jopa 70 hengen luentotilaksi. Tilat taipuvat teknistenkin ominaisuuksiensa puolesta isojenkin koulutuspäivien järjestämiseen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä yrityksellenne erinomaiset koulutuspäivät!

TallennaTallenna

 Yritysjuhlat

Onko yritykselläsi syytä juhlaan? Tanhuanpään tila tarjoaa erinomaiset puitteet yrityksesi juhlien pitopaikaksi. Juhlatilallamme järjestyy istumapaikka 100 henkilölle, kesäaikaan juhlaa laajennetaan tarpeen mukaan myös ulkotiloihin laajalle nurmialueellemme. Järjestämme tilaisuuden puolestasi alusta alkaen, yhdessä suunnitellen. Käytössämme on erinomaisia yhteistyökumppaneita niin cateringiin, tilojen koristeluun kuin ohjelmaankin.

TallennaTallenna

Pikkujoulut

Pikkujoulukautena tilamme toimivat erinomaisesti yrityksenne pikkujoulujen järjestämiseen. Kauttamme järjestyvät juuri sellaiset pikkujoulut kuin yrityksellesi haluat. Tehdään yhdessä yrityksesi pikkujouluista mieluisat!

Miltä kuulostaisi salakapakka? Aito salakapakan tunnelma on taattu, ota yhteyttä niin kerrromme lisää.

TallennaTallenna