VILLISTI LUONNOS RENTOUTUEN

Irtiotto arjesta!

Kaipaatko irtiottoa arjesta ja kivikaupungista? Tule hengähtämään hetkeksi meille Tanhuanpään elämystilalle sekä nauttimaan luonnon rauhasta ja puhtaudesta kaikin aistein.

Me ja Metsänautti järjestämme kesällä 2022 hyvinvointikursseja 7—12 henkilön pienryhmille teemalla Hortoilua lähimetsässä. Opit tuntemaan lähiluonnon villiyrttejä ja -vihanneksia. Teemme niistä yhdessä ruokia, juomia ja rentouttavia hemmotteluja. Herätellään aisteja metsäretkillä ja nautitaan iltanuotiolla mm. hortapiirakkaa. Pääset käymään myös suolahuoneessa ja nauttimaan puilla lämmitetystä pihasaunasta ja paljusta.

Kurssit ovat tarkoitettu kaikille ja kaiken ikäisille luonnosta saatavasta hyvinvoinnista ja hortoilusta kiinnostuneille luonnonhelmassa viihtyville henkilöille. Voit osallistua kurssille yksin tai ystävien kanssa yhdessä. Tarvitset mukaasi vain säänmukaiset varusteet myös epätasaisessa maastossa liikkumiseen ja henkilökohtaiset tavarasi.

Majoitut mukavasti lakanoiden välissä Tanhuanpään majoitustiloissa 2—5 henkilön huoneissa. Villeimmät voivat varata lisämaksusta puiden väliin viritetyt Tentsilet ja nauttia yöunetkin luonnon syleilyssä.

Saat kotiin viemisiksi rentoutuneen olon ja kevyen mielen sekä tuhdin tietopaketin villiyrteistä ja niiden käytöstä. Ehkä olet säästänyt myös palan villiyrtein koristeltua raakasuklaata kotimatkalle.

Kurssien ajankohdat:

  • ma—ke 20.—22.06.2022
  • ma—ke 27.—29.06.2022
  • ke—pe 13.—15.07.2022
  • ke—pe 03.—05.08.2022
  • ma—ke 22.—24.08.2022

Kurssin hinta 420 € / henkilö.

Ilmoittaudu villisti luontoon rentoutumaan
Valitkaa itsellenne sopivin päivä lähteä villisti luontoon rentoutumaan.
Toiveet, ajatukset, allergiat, ... mitä haluatte meidän tietävän teistä etukäteen.