SINUN JUHLASI

Tanhuanpään tila sijaitsee puhtaan ja rauhallisen luonnon keskellä Hämeenlinnan kunnassa. Meillä voit tulla kokeilemaan infrapunasaunaa tai suolahuonetta omassa rauhassa tai vaikka mönkijällä ajoa aidoissa maasto-olosuhteissa.

Tilamme ympäristöineen luo mahdollisuuden toteuttaa mitä monimuotoisempia ja mielenkiintoisempia tapahtumia. Olet suunnittelemassa yrityksellesi tapahtumaa tai peli-iltaa ystävien kesken, ota meihin yhteyttä.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme puhtaasta luonnosta ja sinun tarpeisiisi räätälöidystä tapahtumapaketista!

Syntymäpäiväjuhlat

Tanhuanpään tila tarjoaa muuntautumiskykyisen ja rauhallisen paikan merkkipäiväsi viettämiseen. Oli kyseessä sitten perinteiset syntymäpäiväjuhlat pitopöytineen ja tanssin pyörteineen tai rennompaa menoa saunomisen ja oheisohjelman kanssa, me toteutamme sen!

Syntymäpäivien suunnitteluun tarjoamme omaa osaamistamme sekä kattavan yhteistyökumppaniverkoston cateringin, koristelun kuin ohjelmankin suhteen. Tai voit suunnitella syntymäpäivät aivan kuten haluat!


Rapujuhlat

Onko suunnitelmissanne ikimuistoiset rapujuhlat? Meidän kanssamme järjestät ystävillesi ikimuistoiset rapujuhlat, juuri sellaiset, jotka muistetaan vielä seuraavanakin vuonna.

Kauttamme hoituu catering ja koristelut kuin oheisohjelmakin. Tai voit itse suunnitella mieleisesi tilaisuuden.

Pikkujoulut ja uusivuosi

Toiveissa mahtavat pikkujoulut tai päräyttävät uudenvuoden juhlat? Älä mieti kauaa. Tilamme tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet ikimuistoisen tapahtuman järjestämiseen. Oli ajatuksissasi rento illanvietto saunoineen ja paljuineen tai glamouria kihisevät ja kulkusten kilinällä höystetyt pikkujoulut tai säikehtivä uuden vuoden vastaanotto, käänny meidän puoleemme.

Suunnittelet sitten itse tai haluat meidän tekevän sen puolestasi, se hoituu. Yhteistyökumppaniemme kautta hoidamme sinulle mitä tarvitset, oli kyseessä sitten catering, joulupukkipalvelut tai tanssiesitys.

 

Sinun juhlasi

Mitä ikinä haluatkin, me autamme. Tavoitteemme on toteuttaa villeimmätkin ideasi, vain taivas on rajana.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna